Rakennuspalveluita Pohjois-Karjalassa

MTM Laaturakennus Oy – Laatua ja luotettavuutta

MTM Laaturakennus Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka toimii Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella. Työskentelyssämme panostamme laadukkaaseen ja tyylikkääseen työn jälkeen. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme luotettava ja kotimainen rakennusalan kumppani, joka tekee sen minkä lupaa – juuri niin kuin asiakas sen haluaa.

Palveluitamme

Tarjoamme palveluita rakentamisen jokaiseen vaiheeseen. Meiltä onnistuu niin kokonaiset talotoimitukset ”avaimet käteen” -periaatteella kuin pienemmät saneeraus- ja uudisrakennuskohteet. Oli rakennus- tai saneerauskohteesi suuri tai pieni, tarjoamme luotettavan ammattitaitomme käyttöösi.

Aliurakointi

Meiltä onnistuu myös luotettavasti ja vahvalla ammattitaidolla aliurakointi.

Tähän astisista aliurakointi kohteistamme isoimpia ovat olleet rakennustoimisto Eero Reijosella vuoden 2018 keväällä tehdyt työt Joensuun pesäpallostadionilla sekä vuoden 2019 alussa Ouneva Grouppiin kuuluvalla Jotwiren uudella hallilla Kontiolahden Lehmossa.

Saneeraus

MTM Laaturakennukselta saat ammattitaitoista remonttipalvelua. Panostamme remonttipalveluissa laatuun ja teemme työt aina siten, että lopputulos on viimeistellyn näköinen. Teemme remonttityöt ”avaimet käteen” -periaatteella, helposti ja vaivattomasti.

Tarjoamiamme saneerauspalveluita ovat ulkoverhoukset, kattoremontit, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, kalusteasennukset, huoneistoremontit ja toimistot

Uudisrakentaminen

Sopimuksen mukaan rakennamme pientaloja ”avaimet käteen” periaatteella. Teemme myös yksittäisiä uudisrakentamisen vaiheita. Esimerkiksi perustus ja runkotyöt hoituvat meiltä vakaalla ammattitaidolla.

Tarjoamiamme uudisrakennuspalveluita ovat perustustyöt, runkotyöt, kattotyöt, ulkoverhoukset, väliseinät, laatoitus, tapetointi ja sisäpinnat.

Valvonta ja suunnittelu

Valvonta- ja suunnittelu-tarpeissa voimme tarjota valmiin ammattimaisen verkostomme asiakkaidemme käyttöön. Meidän kauttamme järjestyy rakentamiseen tarvittavien suunnitelmien- ja todistusten tekeminen. Tarvittaessa voimme auttaa myös talosi sisustus- ja sisäpintaratkaisuissa.

Tarjoamiamme valvonta- ja suunnittelupalveluita ovat rakennuspiirrustukset, rakennusvalvonta, sähkösuunnitelmat, LVI-suunnitelmat, energiatodistus, sisustus- ja sisäpintasuunnittelu.

Talonrakennus

Talonrakentamista asiakkaalle ”avaimet käteen” -periaatteella. Rakennamme taloja pitkästä tavarasta tai talopaketista. Meidän kauttamme järjestyy kaikki rakentamiseen tarvittavat sähkö- ja LVI-työt.

Tarjoamiamme talonrakennuspalveluita ovat omakotitalot, paritalot, autotallit, piharakennukset, varastot ja hallit.